Gösta Palm Maskin AB
Hörby

Om oss 

Gösta Palm Maskin AB med sin placering i Hörby har sedan 1941 varit en markentreprenör att lita på. Idag för tredje generationen Palm företaget framåt. Vi är numera 2 delägare, Roger och Jonas Palm vilka båda har lång och gedigen erfarenhet av mark-, anläggnings- och VA arbete. Därutöver har vi spetskompetens inom rivning, sanering och återvinning av material. Vi utför alla typer av VA-, mark- och anläggningsarbete, litet som stort och har en lång lista med referensprojekt.

Vi har moderna och ändamålsenliga maskiner i verksamheten, med en stor bredd från den allra minsta grävmaskinen på 3,5 ton till den största på ca 30 ton. För oss är en nöjd kund det allra viktigaste, och våra ledord är att alltid vara tillgängliga för kunden och alltid leverera kvalitet till rätt pris och i rätt tid.

Därutöver jobbar vi mycket på att våra medarbetare ska trivas och ha rätt kompetens samt utvecklingsmöjligheter, en förutsättning för att göra bra arbeten! 

Med utgångspunkt från Hörby där vi har kontor, lager och fordonshall arbetar vi främst i Skåne, men även i andra delar av landet då vi följer våra kunder.
Vi utför alla typer av mark och anläggningsarbete, litet som stort. Våra kunder är kommuner, större företag, byggentreprenörer och ibland även privatpersoner. 

Att välja att arbeta med Gösta Palm Maskin AB är att välja ett tryggt och långsiktigt samarbete.

Heltäckande resurser

Vi har alltid satsat på att ha moderna och ändamålsenliga maskiner i verksamheten samt att våra medarbetare trivs är en förutsättning för att göra bra arbeten i alla lägen. 

Vårt team

Våra kompetenta och erfarna medarbetare ser till att våra uppdrag utförs på ett tillfredsställande sätt. Litet som stort projekt - vi gör ingen skillnad det är alltid kvalitet före kvantitet. 

Hos oss finns det alltid plats för duktiga anläggare/ maskinister !
Kontakta Roger eller Jonas vid intresse.